INPUT la „Transformative Youth Work International Conference” (Plymouth, UK)

În perioada 4-6 septembrie 2018, împreună cu colegul meu Vlad CHERECHEȘ (expert instruire, formulare și promovare politici publice în cadrul INPUT), la conferința internațională „Transformative Youth Work International Conference”, la Universitatea Marjon din Plymouth, în Marea Britanie.

Conferința, la care au participat peste 200 de delegați de pe 5 continente, a reunit lucrători de tineret, cercetători în domeniul politicilor pentru tineret, cadre didactice universitare sau activiști din mișcarea de tineret, și și-a propus să analizeze impactul pe care activitatea de tineret și lucrul cu tinerii îl au, modul în care acesta poate fi evaluat și în care poate fi îmbunătățit.

Noi doi am susținut câte o prelegere în strânsă legătură cu activitatea noastră. Astfel, eu am vorbit despre impactul pe care centrele de tineret îl au în comunitate și obiectivele INPUT, iar Vlad despre modalitatea în care ar trebui revizuit sistemul de formare al lucrătorilor de tineret din România.

De asemenea, participând la celelalte dezbateri și prezentări, ne-am îmbogățit cunoștințele și perspectivele cu privire la activitatea de tineret la nivel global, ceea ce cu siguranță va contribui la dezvoltarea activităților noastre viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *